shpatull 10x25cm 21547

7.99 €

Përshkrimi

Shpatull gërryese nga celiku argjendi.Dimensionet: 34 x 11 x 2 cm.Ideal për pastrimin e pllakave dhe prerjes së brumit .Madhësia 26 x 10 cm.