hapëse për konzerva 1002874 fiskars

8.99 €

Përshkrimi

Hapësi i kutive është i përbërë nga celiku Inox. Ajo shërben për të hapur të gjitha kanaqët. E dizajnuar për të përmbushur kërkesat e një kuzhine moderne. 15 cm dhe 40 gr