kullojse për caj 1002890 fiskars

6.99 €

Përshkrimi

Dhëmbet ,preresit e kësaj kullojse të qajit janë të përberë nga celiku Inox. Tehet janë të lehta për tu pastruar dhe mund ta lani në pjatalarëse.