lugë për kafe mat 4 cope 1002955 fiskars

16.99 €

Përshkrimi

Lugët e kafesë janë pjesë e serisë funksionale të markës Fiskars.Specifikimet funksionale të formës janë deshmi se funksionaliteti dhe tradita shkojnë mirë së bashku.Seti përmban 4 lugë kafeje. Celik Inox japonez.Pjatalarëse të sigurt.