lugë për ngrënie mat4 cope 1002954 fiskars

22.90 €

Përshkrimi

Këto 4 lugë janë pjesë e serisë funksionale të markës Fiskars.Specifikimet funksionale të formës janë dëshmi se funksionaliteti dhe tradita shkojnë mirë së bashku.Me dorezë ergonomike.