mbledhëse e brumit

7.99 €

Përshkrimi

Mbledhësja e brumit ka një sipërfaqe nga silikoni që mund të përballojë deri në 180 grade. Falë formës së saj asimetrike ,kruajtjsja përshtatet në buzë të kontenjerit dhe mbledh të gjitha brumin nga tasi.