prerëse për ve 1002888 fiskars

6.99 €

Përshkrimi

Veglat me cilësi të lartë Fiskars janë zgjedhje përfekte për kuzhinën tuaj.Prerës i përshtatshëm.Tehat të përbërë nga qeliku Inox:fetë veze,domate, kërpudha dhe produkte të tjera të buta me mish te shtrydhur lehtë.Bërë nga celiku Inox dhe plastikë.Ngjyra e zezë.Gjatësia 10 cm,pesha 50 gr.