qëruese me forma fiskars

12.99 €

Përshkrimi

Fiskars formulari funksional me teh të lëvizëshëm.Ky qerues është ideale për lëkurë të domateve dhe perime të tjera të rrumbullakëta dhe fruta.Blade përshtatet me lakimin e sipërfaqës.Gjatësia e tehut :4.5 cm.Gjatësia rreth 18 cm.Pesha 65 g.