qëruese me the fiskars

14.90 €

Përshkrimi

Fiskars formulari funksional me teh të lëvizëshëm.Ky qërues është ideale për lëkurë të domateve dhe perime të tjera të rrumbullakëta dhe fruta.Blade përshtatet me lakimin e sipërfaqes.Gjatësia e tehut :4.5 cm.Gjatësia rreth 18 cm.Pesha 65 g.