set fillestar i thikave të mëdha ff 1014201 fiskars

69.99 €

Përshkrimi

Një sërë thikash Fiskars përbëhet nga një thikë për domate,një thikë rrënje,një thikë buke,një thikë kuzhinieri, dhe një thikë kuzhinieri aziatik.Të përbëra nga celiku Inox,me kualitet të lartë.