set i thikave fillestar

49.90 €

Përshkrimi

Thika esenciale e vendosur për kuzhinën tuaj që përmban 3 copë duhet ti ketë: thika e prerjës 11 cm, thika e kuzhinës 20 cm dhe thika e bukës 23 cm.Celik Inox.Pjatalarse te sigurt.