set i thikave të vogla (të portokallta) 3 copë 1014272 fiskars

21.90 €

Përshkrimi

Seti i thikave së markës Fiskars përfshin 3 lloje të thikave.Seti përfshin një thikë universale,një thikë me domate dhe një thikë lëkure.Falë këtij grupi thikash ju mund të shkurtoni lehte domate ,të preni perime të forta dhe të shkurtoni produkte të ndryshme.Celik me cilësi të lartë.Ngjyrë Portokalli.