set i thikave të vogla (të zeza) 3 copë 1014274 fiskars

24.99 €

Përshkrimi

Set i thikave së markës Fiskars përfshin 3 lloje të thikave.Seti përfshin një thikë universale ,një thikë me domate dhe një thikë lëkure.Falë këtij grupi thikash ju mund të shkurtoni lehte domate ,të preni perime të forta dhe të shkurtoni produkte të ndryshme.Celik me cilësi të lartë.