set për ngrënie mat 16 cope 1002958 fiskars

69.99 €

Përshkrimi

Seti përmban linja klasike,hijeshi dhe detaje të rafinuara.Kjo është një gamë shumë praktike nga celiku Inox që është ideale për përdorim të përditshem.Seti përmban ( thikë darke,pirun,lugë).Paketimi 16 cop♪7.