Shërbimi për klient
HAPJA E MADHE !!! X

Ngrohje / Ftohje

Cmimi

Lloji

 • APARAT I UJIT HUGO
  H-1112S

  Rezervuar për ujë të ftohtë: 1.6l/H Rezervuar për ujë të ngrohtë: 1.0 l

  79.00
 • FLLADITESE HUGO
  H-F16

  9.99
 • FLLADITESE TAVOLINE HUGO
  H-F12

  11.90
 • KALORIFER HUGO 2000W
  JB-15

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja

  10.99
 • KALORIFER VIVAX 2000W
  FH-2050

  Ngrohes Elektrik me Ventilator:Ngohes dhe Ftohes Fuqia e Ngrohjes :2000W Kontroll:Termostat I Rregullueshem Mbrojtja nga mbinxehja Garancioni: 12 muaj

  9.99
 • KAMIN PRITY FG ME FURRE 120KG 14kW

  Dimensionet:57x53x93 Pesha:120 kg Fuqia e Ngrohjes:14 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:43cm Furra:39x41x19 cm

  259.00
 • KAMIN PRITY FM ME FURRE TE VOGEL 97 KG 12kW

  Dimensionet:49x46x93 Pesha:97 kg Fuqia e Ngrohjes:12 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:36cm Furra:34x37x19

  209.00
 • KAMIN PRITY K1 61 KG 9 KW

  Dimensionet:45x38x76 Pesha:61 kg Fuqia e Ngrohjes:9 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:34cm

  129.00
 • KAMIN PRITY K1CP 74KG 9KW

  Dimensionet:46x44x76 Pesha:74 kg Fuqia e Ngrohjes:9 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:34cm

  179.00
 • KAMIN PRITY K1R 66 KG 9 KW

  Dimensionet:45x38x75 Pesha:66 kg Fuqia e Ngrohjes:9 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:29cm

  175.00
 • KAMIN PRITY K22 80 KG 10 KW

  Dimensionet:49x46x81 Pesha:80 kg Fuqia e Ngrohjes:10 KW Siperfaqe:130 mm Hapesira e dhezjes:36cm

  179.00
 • KAMIN PROTERMO LAVA BASIC 259015 6KW

  Dimensionet:33x36x83 Pesha:38 kg Fuqia e Ngrohjes:6 KW Siperfaqe:120 mm

  85.00
 • KAMIN PROTERMO LAVA BASIC 259016 6KW

  Dimensionet:33x36x83 Pesha:38 kg Fuqia e Ngrohjes:6 KW Siperfaqe:120 mm

  85.00
 • KAMIN PROTERMO NOVA CERAMIC 259002

  Dimensionet:48x48x82 Pesha:62 kg Fuqia e Ngrohjes:7.5 KW Siperfaqe:120 mm

  149.00
 • KAMIN PROTERMO NOVA TRIO 259007

  Dimensionet:46x41x76 Pesha:55 kg Fuqia e Ngrohjes:7.5 KW Siperfaqe:120 mm

  115.00
 • KAMIN PROTERMO NOVA-S 259001

  Dimensionet:42x45x78 Pesha:54 kg Fuqia e Ngrohjes:7.5 KW Siperfaqe:120 mm

  115.00
 • , ,

  Klime levizese Hugo
  AFF-P12/LA

  Klime levizese per ftohje dhe ngrohje Materiali: plastike Tjera: Gaz ekologjik R410A 6 Muaj Garancion

  229.00
 • , ,

  Klime levizese Hugo
  H-KL12

  Klime levizese per ngrohje dhe ftohje Me gaz ekologjik R410A 1 Vit Garancion

  229.00
 • , ,

  KLIME ME INVERTER VIVAX
  12-She ACP-12CH35AEZI

  12-She Klasi i energjisë: A+ Gaz ekologjik: R410

  369.00
 • , ,

  KLIME ME INVERTER VIVAX
  18-She ACP-18CH50AEZI

  18-She Klasi i energjisë: A Gaz ekologjik: R410

  599.00
 • , ,

  KLIME ME INVERTER VIVAX
  24-She ACP-24CH70AEZI

  24-She Gaz ekologjik: R410

  799.00
 • , ,

  KLIME ME INVERTER VIVAX
  9-She ACP-09CH25AEZI

  9-She Gaz ekologjik: R410

  339.00
 • , ,

  Klime montuese Hugo
  H-K18

  Temperatura:16-32 C Konsumi i energjis elektrike:5.12kw Ftohja e ambientit:60m2 Tjera:Me gaz ekologjik R410

  349.00
 • , ,

  Klime montuese Hugo
  H-K24

  Temperatura:16-32 C Konsumi i energjis elektrike:7.5kw Ftohja e ambientit:80-120m2 Tjera:Me gaz ekologjik R410

  499.00
 • , ,

  Klime montuese Hugo
  H-K12

  Temperatura:16-32 C Konsumi i energjis elektrike:3.52kw Ftohja e ambientit:35-40m2 Tjera:Me gaz ekologjik R410

  239.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 1500-1WI 1500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×620×105 Pesha:3.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni:24 muaj

  75.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2000-1WI 2000W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×822×105 Pesha:4.8kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni:24 muaj

  85.00
 • KONVEKTOR BOSCH TRONIC 1000
  EC 2500-1WI 2500W

  Tipi I nxemjes:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Dimensionet gj×gj×l:400×997×105 Pesha:5.6kg Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Garancioni:24 muaj

  119.00
 • KONVEKTOR PANEL VIVAX
  PH-1500 1500W

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:1500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri Garancioni :12 muaj

  29.99
 • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2004 2000W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:750W/1250W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  19.99
 • KONVEKTOR PER NGROHJE VIVAX
  CH-2006FW 1600W

  Tipi I Nxemses:Konvektor Fuqia e Ngrohjes:1200W/2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Garancioni :12 muaj

  29.99
 • NXEMSE AKEL ME TELEKOMANDE
  AS1210RC

  Ngohes Elektrik :Me tela 5 Fuqia e Ngrohjes:2900W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat-4 përdorime të ndryshme të energjisë Me Telekomandë

  49.00
 • NXEMSE ME TELA AKEL
  AS1200

  Ngohes Elektrik :Me tela 3 Fuqia e Ngrohjes:2100W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat

  34.99
 • NXEMSE ME TELA AKEL
  AS1210TS

  Ngohes Elektrik :Me tela4 Fuqia e Ngrohjes:2900W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: Rregullueshme termostat-4 përdorime të ndryshme të energjisë

  49.00
 • NXEMSE ME TELA BECKER 1500W
  150QT51

  Ngohes Elektrik :Me tela 3 Fuqia e Ngrohjes:1500W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 2 faza me termostat

  19.99
 • NXEMSE ME TELA BECKER 1800W
  160QT62

  Ngrohës: me tela me uje Energjia e ngrohjes: 900/1800w W Kontroll: mekanike-nderpresres i sigurise

  15.99
 • NXEMSE ME TELA BECKER 2000W
  200QT81

  Ngohes Elektrik :Me tela 4 Fuqia e Ngrohjes:2000W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 2 faza me termostat

  29.99
 • NXEMSE ME TELA HUGO 1800W
  LX-2830X

  Ngrohës: me tela me uje Energjia e ngrohjes: 900/1800w W Kontroll: mekanike-nderpresres i sigurise

  14.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  HUGO H-IN2500

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :23 m2 Energjia e ngrohjes: 2500 W Kontroll: mekanike Garancioni:12 muaj

  39.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  SINBO SFH-3309

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :12 m2 Energjia e ngrohjes: 1000 W Kontroll: mekanike Mbrojtja nga mbinxehja Garancioni:3 Muaj

  14.99
 • NXEMSE ME TELA INFRARED
  SINBO SFH3325

  Ngrohës: infra të kuqe Zona e ngrohjes :23 m2 Energjia e ngrohjes: 2500 W Kontroll: mekanike Garancioni:6 Muaj

  29.99
 • ,

  NXEMSE ME TELA KING
  K 6265

  Ngohes Elektrik :Me tela 4 +1 Fuqia e Ngrohjes:2750W Mekanizmi i kontrollit të temperaturës: në 4 faza me termostat

  44.90
 • RADIATOR HUGO
  H-11B 11 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 11 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  49.00
 • RADIATOR HUGO
  H-13B 13 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2500W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 13 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  55.00
 • RADIATOR HUGO
  H-15B 15 BRINJESH

  Tipi I ngrohjes:Radiator me vaj Sistemi I ngohjes:Me Ventilator Energjia e Ngohjes:2900W Kontroll:i rregullueshëm i termostatit 15 kanale te nxetesise Garancioni:12 muaj

  59.00
 • RADIATOR PANEL ST 2000W
  CH-2000B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2000W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99
 • RADIATOR PANEL ST 2500W
  CH-2500B

  Tipi I ngrohjes:Konvektor Panel Fuqia e Ngrohjes:2500W Kontrolla:Termostat rregullues Opsione:Montim I Lire dhe ne Muri Mbrotje nga Mbi nxehja Perdorim:Uji per mos tharje ajri

  39.99